Om oss

Profunda Managements vision är att ge småföretag tillgång till samma hållbara vinstutveckling som stora bolag.

Profunda är latin och betyder djupgående och grundligt. Profunda Management är ett managementkonsultföretag som levererar det namnet säger – arbetssättet är djupgående och grundligt, vilket ger tillförlitliga resultat att bygga vidare på.

Metoderna visar på ett begripligt, konkret och metodiskt sätt skillnaderna mellan vad ditt företag gör idag och vilka möjligheter som faktiskt finns. Genom att ta vara på möjligheterna ökar förtroende hos kunder och leverantörer, samtidigt som rörelseresultatet förbättras. I analyserna visar vi hur allt hänger ihop!

Vägen till ett långsiktigt bättre och mer stabilt rörelseresultat startar här.

Välkommen att kontakta Ulrika för en diskussion om er situation.


 

Ulrika_bengtsson_2Bakom Profunda Management står Ulrika Bengtsson. Hon har 25 års erfarenhet från arbetsroller som småföretagare i ett livsmedelsföretag, produktskribent på IKEA of Sweden och operativ chef på ett grossistföretag som säljer hygien- och rengöringsprodukter.

Ulrikas vision som specialistkonsult inom marknadsföring är att göra sina kunskaper tillgängliga för dig som företagare. Kunskaperna består av tillgång till metoder och verktyg i kombination med lång erfarenhet av att arbeta med informationsanalys och måluppsättning. Ulrikas unika branschkompetens är inom området “allt du kan äta och dricka”. Hon har en fil. kand. från Lunds Universitet med inriktning psykologi och företagsekonomi, samt en diplomutbildning som Marknadsekonom på IHM Business School.

Vill du läsa mer om Ulrikas erfarenheter titta in på hennes Linkedinsida.